Floraservis FerrumOil na chlorózu (žltnutie listov)

4,90 € / ks
Skladom (1 ks)

Postrek na prevenciu a liečenie chlorózy (žltnutie listov) pri nedostatku železa. Zlepšuje chuť a kvalitu plodov. Zvyšuje aj odolnosť rastlín proti škodcom a hubovým chorobám.

Detailné informácie

Podrobný popis

Ak spozorujete na svojich rastlinách žlté lístie a nevýrazný rast, pravdepodobne trpia nedostatkom železa v pôde. V takomto prípade je skvelým pomocníkom prípravok Floraservis FerrumOil. Účinne lieči a zabraňuje chloróze (žltnutiu listov). Listom viditeľne prinavracia stratenú farbu a lesk. Zlepšuje fotosyntézu a hromadenie cukru v plodoch, čo sa prejaví na chutnom a sladkom ovocí v najvyššej kvalite. Rastliny ošetrené prípravkom Floraservis FerrumOil sú navyše odolnejšie voči chorobám a škodcom (múčnatka, molice, roztočce, strapky, štítničky, puklice). 

Zloženie šité na mieru proti chloróze

Nedostatok železa ovplyvňuje nie len vzhľad rastlín, ale aj chuť plodov. Floraservis FerrumOil dokážu rastliny rýchlo a účinne prijímať, pretože ponúka okamžitú korekciu nedostatkov v príjme živín. Obsahuje železo, horčík a dusík. Vďaka svojmu zloženiu zabezpečuje dokonalú priľnavosť prípravku a rovnomerné nanesenie na list.

Aplikovanie  Floraservis FerrumOil

Prípravok Floraservis FerrumOil je vhodný pre vinič, ovocie, obilniny a zeleninu. Aplikuje sa formou postreku.

Pri malom nedostatku železa:

  • Vinič: 30-60 ml na 10 l vody / 100 m 2. Ak je potrebné, opakujte. Pri aplikovaní prípravku od fenofázy pokročilého myšieho uška do fenofázy ružového púčika pri viniči a ovocných drevinách má efekt predjarného bio postreku. 
  • Ovocné sady: 20-60 ml na 10 l vody / 100 m 2.
  • Záhradníctvo: 20-60 ml na 10 l vody / 100 m 2. Ak je potrebné, postrek opakujte.
  • Obilniny: 30-60 ml na 10 l vody / 100 m 2. Ak je potrebné, postrek opakujte.

Pri veľkom nedostatku železa:

  • Vinič: 50-100 ml na 10 l vody / 100 m 2.
  • Ovocné sady: 40-80 ml na 10 l vody / 100 m 2.
  • Záhradníctvo a obilniny: 50-100 ml na 10 l vody / 100 m 2.

Balenie: 50 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: